Tämä sivusto on omistettu salibandylle, jännittävälle ja mukaansatempaavalle urheilulle, jossa mailat heiluvat, hiki virtaa ja pallo lentää.

Salibandy on saanut alkunsa jääkiekosta ja vaikka jääkiekko on suomalaisten ykköslaji, on salibandy saavuttanut tasaisen suosion.

Sivuiltamme voit löytää paljon tietoa tämän urheilulajin saloista, historiasta ja tapahtumista.

  • Katsaus salibandyn historiaan -sivusto kertoo lyhyesti lajin historiaa sekä Suomessa että ulkomailla ja erityisesti sen kotimaassa Yhdysvalloissa.

Sivu kertoo kattavasti kaiken tarvittavan ja olennaisen tiedon edistysaskeleista ja muutoksista mitä laji on kokenut kehitysaikanaan.

  • Salibandyn lyhyt esittely ja sanastoa -osio kattaa perustiedot lajista ja avaa esimerkiksi urheilun sanastoa.

Jokaisen aloittelevan, kokeneen ja lajista kiinnostuneen on hyvä tietää vähintään nämä perusasiat.

  • Mika Kohonen, salibandyn suurnimi -sivu on omistettu lajin parhaalle pelaajalle ja hänen uskomattomille saavutuksilleen.

Tämä pelaaja on ajanut tietä lajin kehitykselle, luonut unohtumattomia pelielämyksiä ja omistanut elämänsä pelille.

  • Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut -osio sisältää tietoa salibandyn tärkeimmästä tapahtumasta ja sen kulusta. Kokemattomille sivu tuo neuvoja siihen kuinka kilpailu etenee ja mitä kriteereitä joukkueille laitetaan.
  • Napapiirin salibandy ry -kohdasta löytyy kattavaa tietoa yhdistyksen historiasta, vaiheista ja nykyajasta.
  • Salibandy – sopii kaikille -osiosta löytyy paljon tietoa vaihtoehtoisista harrastemuodosta vammaisurheilijoille ja siitä kuinka urheilu toimii.
  • Osio “Salibandyn yleisimmät säännöt ja rikkeet” käsittelee tämän pelin keskeisimmät ja tärkeimmät säännöt sekä virheet, joita sattuu niin kokeneille kuin kokemattomillekin pelaajille.
  • Salibandyn säädöksiä peleihin ja varusteisiin -osio antaa kattavaa tietoa virallisista vaatimuksista koskien pukeutumista, välineitä ja pelaamista. Erityisesti aloittelevien pelaajien kannattaa perehtyä sivuun, jotta peliin mukaan pääseminen olisi mahdollisimman kivutonta.

Kävijöiden toivotaan viihtyvän sivustolla, sillä löydettävä tieto on ajankohtaista ja koskee nykyajan salibandyharrastuksen ja pelaamisen jännittävää ja nopeatempoista maailmaa.